Kantoor / praktijk:
Relax-4U
Beukstraat 70
3812 MK Amersfoort
033 - 88 76 398
of
06-50 612 579

Groepshealingen voor dieren

Op de beurzen van Paraview doen wij dagelijks Groepshealingen.

Als de locatie het toelaat, mogen de dieren daarbij fysiek aanwezig zijn.

Kijk vooraf op de website van Paraview (www.paraview.nl)
Of neem contact op met de locatie. Lang niet op alle locatie mogen de dieren naar binnen. Wel kunt u altijd foto's of speelgoed van de deiren meenemen.

 

Dieren zijn, net als kinderen, puur, zuiver en eerlijk. Dieren en kinderen denken niet van, "Geloof ik hier wel in? Kan dit wel?". Dieren en kinderen laten het gebeuren en zijn eerlijk. Werk onze behandeling, zie je dat gelijk aan de dieren en kinderen. Werk onze behandeling niet, zie je dat ook gelijk aan de dieren en kinderen.

 

Maar ook het behandelen van dieren geeft ons zo'n mooi gevoel als je het dier door onze energie ziet ontspannen en opknappen van zijn klachten. En dieren zijn altijd heel dankbaar.

 

De Groepshealingen voor dieren is een uur. Natuurlijk worden ook de Chakra's en Aura's van de dieren behandeld in de Groepshealingen. Maar dat doen wij op een andere manier als bij mensen. Je kan een dier niet op comando op een bepaalde manier laten ademalen.

 

De dieren mogen aanwezig zijn als de locatie dat toelaat. Maar natuurlijk kan je ook foto's, riemen, speelgoed, drinkbak, eetbak of andere spullen van het dier meenemen. Zeker bij grote dieren zoals een paard, varken en koe kunnen natuurlijk niet meekomen.

 


Klik op het Facebook-logo hieronder en like de Facebook-pagina speciaal voor Groepshealingen. U bent dan altijd als eerste op de hoogte van de activiteiten rond de Groepshealingen. Ook leest u er de mooie en lieve berichten van de bezoekers of u kan zelf een mooie en/of leuke ervaring plaatsen die u tijdens de Groepshealing had.